Händelser under 2020 och hur jag sett ut under detta året!


Som vanligt har året präglats av träning, dukningar. Massor av fix inför inredningen och sist men inte minst är vår utbyggnad som bland annat innehåller min walk-in-closet som skall inredas under 2021!

Jag bestämde mig därför för att plocka ett foto från varje månad för att se vad som jag kan berätta!

Det har blivit mycket bakning under året.

Känslan i februari när alla rosa knoppar började komma på mina två persikoträd i orangeriet. Obeskrivbart och så härligt! Ett överflöd av persikor. Vem hade kunnat tro det för några år sedan.

Påsken var otroligt härlig och solig i år. Samtidigt som vi var mest upptagna med bygget! En sådan härlig tid. Det blev dukning i rosa för att hälsa våren välkommen!

Odlingen så klart som varje år från januari tar en stor del av min fritid i anspråk. En sådan underbar syssla där man ser saker växa fram och att driva upp växter med eget orangeri och egen belysning är bland det roligaste jag vet!

Självklart får man inte missa vår utbyggnad som präglat större delen av året och så här såg det ut i mars

April och Maj bjöd på så många underbara fikastunder i orangeriet. Där får man en försmak av sommaren och orangeriet är nog en av de absolut bästa investeringar jag gjort både för själen men också för hela vårt hus! Detta är paradiset på jorden.

När man skall vänja sina egenodlade växter vi utetemperaturer och lite vind! En härlig dag att få se allt i solen på detta sätt som man dragit upp sedan januari.

Den första grillningen av revben för året inträffade i juni! Så himla gott!

Juli och sommaren som präglas av alla fina blomsterarrangemang. När orageriet är fullt av blommor och det är här man tillbringar varje ledig stund och alla kvällar! Middagen intas här. Det är som att sitta mitt i sommaren!

Augusti och sommaren har också präglats av många underbara loppisfynd som så småningom skall utgöra detaljer till min walk-in-closet som skall inredas under 2021.

En taklampa som monterats ner i molekyler!

Lampetter som skall fixas för att eventuellt bli små karameller.

Härliga måltider. Detta är från när jag överaskade Stefan med en trerätters middag när han hade jobbat på så hårt med utbyggnaden! Här ser ni desserten!

Augusti och hela 2020 har präglats av mycket träning men jag har inte haft någon rikgit motivation. Detta var när jag under några veckor kunde gå till gymmet igen innan Covid-19 slog till igen med hårdare kraft på hösten.

Jag älskar och träna men jag längtar något sjukt efter gymmet!

Min krukträdgård när den är som vackrast! Älskar, älskar, älskar den! Under 2020 skall jag göra om lite och trädgården på framsidan skall få ytterligare ett lyft. Det ser jag verkligen fram emot. Ser också fram emot att få visa er vad jag skall göra!

Träningen har bestått hela året, men motivationen har verkligen gått upp och ner. Jag har tränat intensivt vissa veckor. Jag har aldrig tappat träningen, men det har gått i vågor. Jag längtar något oerhört efter gymmet!

Kläder har inte varit lika roligt att shoppa under 2020. Kanske för att man varit på kontoret så lite. Men denna topp och kjol fick jag i födelsedagspresent. Skor köpte jag i sommar!

Denna klänning från Cusommade är också ny. Älskar den! Det är liksom en ”Berith-klänning” i kvadrat! Min fina Burberry väska som passar så bra till med stora rutor och klänningen med små rutor. Kombinera mönster är det sammma med klädsel som när man inreder!

November har jag börjat fixa med detaljer som skall vara i min nya walk-in-closet. Än är inte golvet lagt där inne. Det startar på nästa sida året! Skall bli så fantastiskt roligt att få inreda!

I december har julhelgen varit så himla härlig! Trots alla restriktioner så tycker jag att vi har haft en underbar och helt fantastiskt jul.

Nu är det mest nyårsfix kvar 2020. Detta är förrätten som jag tänker göra till nyår och ni hittar mitt recept på en klassig räkcocktail HÄR.

Nu är det bara nyår kvar på 2020. Jag ser så fram emot 2021 och allt som skall hända på det nya året! I dag har jag fått tid för operation under 2021 och känner mig så glad för det. Skall berätta mer om det i ett annat inlägg.

Nu kör vi sista racet inför nyår! Så härligt och tack för ett fint 2020 trots alla konstigheter som har hänt under detta år. Låt oss alla blicka framåt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.