Man får det inte roligare än man gör sig!


Ordspråket heter ju ”att man får det inte roligare än man gör sig” och just därför håller jag nu på med att pyssla med lite detaljer som jag gillar. Detaljer som är enkelt att göra själv och som i allra högsta grad blir väldigt personliga.

Gillar att göra fint och göra egna inredningsprylar i min egen smak! Addera detaljer som passar ihop med min inredning! Som matchar mitt porslin och så vidare!

Jag har en förkärlek för bokstäver i trä. Jag köper när jag hittar nya och tillräckligt stora. Senast köpte jag ett gigantiskt U, U=you så klart.

I dag valde jag ut några tapeter från en Designers Guild kollektion som heter Kashgar som jag är väldigt förtjust i. Jag skall tapetsera båda sidorna om bokstaven fast med tapeter i olika färg!

Den ena sidan blir ljusgrön. En färg jag älskar och den andra sidan blir turkos. En färg som jag också tycker väldigt mycket om.

Dessa tapeter är så fantastiska. Jag blir glad bara av att titta på dom!

Förhoppningen är att bokstaven kan vara en del av dukningen i morgon. Nu måste tapetklistret torka och sedan skall den skäras ren! Så spännande att se om den bli fin!

Jag sparar alltid tapeter jag tapeserat med för att sedan använda till mina små mini-projekt. I dag passade några av dom utmärkt för detta ändamål.

Hoppas ni får en fin kväll. Här skall jag göra laxpaket och vi skall mysa inför i morgon och förbereda inför årets sista dag! Resultatet på mitt lilla pyssel får ni se imorgon när allting torkat och jag kan skära rent.

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.