Gårdagen med lite bilder från kvällen!


Gårdagen med lite bilder från kvällen och vi fixade med lite allt möjligt. Bland annat så köpte vi överdrag till våra nya möbler. Tanken var att vi skulle skåla här ute och sitta i vår nya grupp men eftersom det regnade så fick det bli på insidan. Vi tände i stället i öppna spisen och gjorde det mysigt.

Nya utemöbler

Fredag byttes om lördag

Denna helg gjorde vi lite extra mysigt på lördag istället för fredag som vi brukar eftesom Stefan inte var hemma på fredag! Vi gjorde vår vana trogen laxpaket och förrätt men jag tog bort så mycket kolhydrater som möjligt. Så i stället för bröd medl förrätten så ersatte jag det med ett salladsblad som förrätten fick stå på och när det kom till varmrätten så ersatte jag potatis med blomkål.

Förrätt med salladsblad i stället för bröd

Att tända i öppna spisen är så mysigt och jag har absolut inget emot att vi sakta går emot höst. Höst är min bästa årstid. Älskar den! allting blir så vackert på hösten och temperaturen är behaglig! Det gillar jag. Alla blommorna i trädgården gör också en sista ansträngning. Jag känner mig så glad över detta året bortsett från Covid-19. Vi har gjort så otroligt mycket och det gäller både på insida och utsida av vårt hus, men också mycket annat som fallit på plats och blivit precis som vi önskat och tänkt! Känns verkligen bra!

Mysigt med eld nu när hösten kommer närmare
Vår nya fina plats i vardagsrymmet med supersköna fåtöljer

Även vovvarna blir exalterade när dom känner att det är mys på gång. Dom älskar att vara med mig i köket när jag lagar mat. Då lägger dom sig i en liten hög och ligger och tittar och får i bland smaka på något! Självklart blev det mat även till dom i går. Blomkål, hummersås och lax. Här har jag gjort i ordning blomkål och hummersås medans laxen är i ugnen.

Vovvar vill också ha lax med hummersås
Blommor från trädgården
Även eld i denna öppna spis
Dukning för två
Mina fina vovvar på plats så klart

Viktigt att reflektera över allt man åstadkommer

Jag tycker att det är väldigt viktigt att reflektera över allt man åstadkommer och ta sig tid att njuta av det. Vi har infört vårt firande en dag i veckan som normal sett är fredag och vi tycker det känns så bra. Att vi verkligen har en dag eller kväll när vi tittar på, och pratar om var vi är och vad är nästa mål. Vi har hittat en rytm för det vi gör som fungerar så bra! Vi är ett team där vi har olika områden som vi är duktiga på och med gemensamma krafter lyckas vi flytta berg! Så känner jag!

Önskar er en underbar söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.