Att klara det man bestämt och satt upp som mål


Det är något väldigt speciellt att klara det man bestämt och satt upp som mål. Just nu går min träning som på tåget. Jag vill knappt ta min vilodag. Jag vet så klart att det är nödvändigt men i två veckor har jag nu skjutit den till fredag. Alltså lite framför mig. I går när jag då hade en vilodag så gick jag ca 10000 steg. Det är ungefär så det blir när man har hund och måste ändå röra på sig ordentligt även om man inte tränar och tar i hårt.

Denna veckan firar vi på lördag

I går var Stefan bjuden på middag på jobbet och det betyder att vi sköt vårt firande tills i kväll i stället. Mysigt med en firar-lördag. Då är tanken att vi skall inviga våra nya utemöbler på vår nya terrass som vi är så glada över. Jag passade på att möblera om lite i morse efter träningen och plocka blommor och sätta ut så det skall vara fin!

Förrätt och laxpaket men utan kolhydrater

Till förrätt serverar jag en röra med lax, räkor, kräftor och löjrom och lite dill på ett krispigt salladsblad. Detta är istället för laxkanape eftersom dom har bröd. Bröd utesluter jag just nu till 100%.

Förrätt på krispigt salladasblad

Jag har förändrat laxpaketen eftersom jag utesluter kolhydrater i så stor utsträckning som möjligt. Det blir därför laxpaket med kräftstjärtar, sparris. Jag lägger i förkokt blomkol i stället för potatis. Det blir hummersås som jag gör vid sidan om och häller på blomkålen.

Lax med blomkål
Lax med kräftstjärtar, sparris och blomkål

Jag känner att allting verkligen går toppen just nu och jag är så himla lycklig för det! Jag vet att det blir lite mer frånvaro från min blogg men jag kommer som sagt igen detta är bara i uppstarts fas när jag behöver ägna tid till först och främst mina mål!

Nu skall jag fixa lite för middagen i kväll! Hoppas ni får en supermysig fortsatt lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.