När man kommer hem till det här!


I dag när jag kom hem från min träning såg jag att Stefan kört upp bilen med en släpkärra på vår uppfart. Han bar på någonting och höll febrilt på att lasta upp något på vår terrass! Han hade varit och köpt en möbler vi tittat på tidigare. Inte bara möblerna som en grupp, utan även två stolar jag tittat på och ville ha! Helt plötsligt stod allt där på vår terrass. Hur glad blir man inte!

Nya möbler till vår terrass

Jag verkligen älskar denna terrassen som Stefan gjort större. Den är så härlig eftersom man kommer ut både från köket och från vårt matrum. Terrassen gör att det blir rundgång och det blir ett så himla skönt flow! Så himla fint och precis som jag ville ha det. De två stolarna som är udda är så sköna att sitta i. Så fort jag såg dom och testat dom för ett tag sedan så ville jag ha dom. Men vi ville få i hop en helhet.

Lounge stolar
Loungestolar

Jag ville inte ta av platsen i dag för det skall bli regn och vi kommer plocka in dynorna så klart och sätta ut när det blir fint väder! Det finns även en dyna till det låga bordet så att man kan göra en schäslong till soffan i stället om man hellre vill ha det!

I kväll lagade jag Kycklign i röd currysås och serverade kokt blomkål till! Riktigt gott. Så träningen gjord, maten fixad och helt nytt möblemang på vår nya terrass. Jag känner mig redo för fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.