Det känns att komma in i rytmen!


Just nu så har jag prioriterat min träning och mat så hårt att jag inte riktigt hinner med allt annat! Förutom mitt jobb som av naturliga skäl kommer på första, andra och tredje plats. Därefter boggen. Därav har bloggen fått ta lite stryk de senaste dagarna men nu har jag verkligen riktningen inställd! Det känns så fantastiskt att det till och med är svårt att sätta en känsla på det. Men det är behövligt och jag känner redan att jag mår bättre på många sätt!

Det känns att komma in i rytmen
Det känns att komma in i rytmen

För mig betyder det otroligt mycket att vara i form. Det hänger med sen tidigt. Jag har en inställning att min kropp skall vara så som den alltid har varit. Ålder är bara en siffra och anpassningarna är bara annorlunda beroende på var du befinner dig i livet. Men kroppen behöver inte bli annorlunda. Det är du själv som bestämmer var målet skall ligga.

Det går bra just nu

När jag ställer mig på vågen och går ner mellan 200-300 gram varje dag är en helt otrolig känsla! Att se att kroppen mår bättre, att hållingen blir snyggare. Att hela jag mår bättre. På så kort tid. Vi pratar nu om 1,5 vecka! Jag ser alla hälsofördelar. Jag vet att jag måste vara tuff mot mig själv. Men på något sätt har jag plötsligt bestämt mig! Plötsligt är det superkul igen!

Jag har varit här en gång innan när jag kom in i klimakteriet. Denna gången är det mer en konsekvens av förmycket jobb och stillasittande. Att Covid-19 är en stor del är absolut sant. Jag har lagt alldeles för mycket tid på jobb och skjutit på träning även om jag hela tiden tränat också så har jag även ätit fel. Alla rutiner sattes ur spel och det blev inte bra. Man tycker att man borde få mer tid över när man inte längre behöver ta sig till och från jobbet. Så blev det inte för mig. Nu jobbar jag på kontoret igen till 100%. Så fantastiskt. Rutiner.

Njuta, göra rätt och säga nej!

Nu njuter jag av att göra rätt. Att säga nej och göra min grej! Här hemma är allting så fint och jag kan bara flyta med. Det är säkert också en del av allt. Vi har också under alla helger och ledigheter jobbat med allt som har med vår utbyggnad och trädgård att göra. Nu är allt färdigt och känslan för det är också fantastisk! Att gå omkring och njuta!

Jag känner mig verkligen så himla glad över detta. Så om jag missar något inlägg här och där så vet ni varför. Jag finns runt hörnet och behöver bara komma in i rytmen så kommer allt vara som vanligt igen. Jag har så mycket roliga recept, tips och annat jag vill blogga om jag måste bara hinna i kapp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.