Golvet i glasgången blir magiskt!


I dag har Stefan fortsatt med att lägga plattorna i vår glasgång. Stefan jobbar alltid i moment. Därför började han dagen med att skära till samtliga plattor som behövde beskäras och lade dom på plats. Genast fick man känslan av hur golvet kommer se ut som färdigt. Golvet i glasgången blir magiskt!

Efter lunch i dag så började han blanda till fixet för att sätta plattorna på plats. Golvet blir verkligen magiskt! Så snyggt! Längtar till i kväll när jag kan se spotlighten belysa på golvet och se hur det ser ut. Nu skall det härda i ytterligare ett dygn innan fogen läggs! Här ser ni resultatet

golvet i glasgången blir magiskt

Innan fogen läggs så skall även ytan behandlas en första gång. Det blir så otroligt vackert!

Att göra allt jobb själv!

Det finns alltid något nytt som måste göras. Om man skall göra allting själv så får man inte bli stressad av allt jobb man har på sin to-do-lista. Fördelen med att göra allting själv är att det blir precis så snyggt och perfekt som man tänkt sig eftersom man gör det till sig själv. Det är verkligen en sådan tillfredsställelse att göra saker själv. Det känns fantastiskt att lägga sig på kvällen och tänka på allt vi lyckats åstadkomma tillsammans. Det är en sådan inre tillfredsställelse som är svår att beskriva!

Att blanda hårt arbete med nöje

Som jag berättade om tidigare har vi köpt en husbil som vi får nästa år i mars månad. Detta året har vi massor med projekt som skall färdigställas och vi skall hinna njuta av allt fantastiskt som vi lyckats åstadkomma. Det är minst lika viktigt att njuta och verkligen ta sig den tiden. Lika viktigt som att jobba hårt! Vi har blivit väldigt duktiga på det. Vi har t e x som rutin att vi alltid firar veckans händelser vid middagen på fredag! Något jag verkligen rekommenderar! Nu har vi minst en sak till att fira på fredag!

Voltaire från Marrakech Design

Nu skall jag njuta av golvet i kväll. I morgon är det dags för operation igen och i kväll och i morgon bitti skall jag duscha och tvätta håret med Descutan. Skriver om det mer i morgon. Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.