I dag är det dags för operation nummer två!


I dag är det dags för operation nummer två som jag har väntat på i några veckor. Jag gjorde den första operationen i februari. Nu äntligen hoppas jag att detta skall bli fixat men det är alltid lite läskigt när dom skall göra något i ansiktet. Dom skall alltså ta bort hud och en förhårdnad som jag har över mitt ena öga. Men dom kommer justera båda eftersom det skall se lika ut.

Jag har varit tvungen att vänta på att alla svullnad skall lägga sig och det är därför det tagit sådan tid.

Jag kommer bli sövd

Precis som förra gången så kommer jag att bli sövd. Denna gången slipper jag dock morfin som jag blev så dålig av sist. Denna operationen är mycket mindre i jämförelse med den jag gjorde i februari. Denna operation kommer inte ta så lång tid och skall inte vara förknippad med lika stor märta! Egentligen behöver man inte sövas vid en sådan här operation. Men när någon skall operera vid ögonen så tycker jag att det är fruktansvärt obehagligt så man kommer söva mig. Något jag är oerhört tacksam över. Från start skulle dom nämligen göra allting samtidigt men det var inte möjligt av olika skäl. Därför så får jag göra en operation nummer två nu.

Jag skall vara där klockan 09:30 och hoppas vara hemma igen på eftermiddagen! Stefan skjutsar mig så klart dit. I dessa tider får inga anhöriga följa med och inte ens komma och möta mig när jag skall hämtas. Denna gången går det nog bra men i februari mådde jag fruktansvärt dåligt. Delvis på grund av morfin men också av smärta. Jag kunde inte äta något på flera dagar och var helt ute för räkning. Tillslut var Stefan tvungen att kontakta läkaren. Denna gången hoppas jag att allt blir bättre.

Nu hoppas jag att det skall bli bra så jag slipper detta problem med molande huvudvärk som en del av problematiken! Jag skall nu duscha ännu en gång i Descultan och sedan bär det av till operation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.