Operationen har gått bra med före- och efterbilder


Nu är jag hemma igen. Jag skulle infinna mig för operation klockan 09:30 i morse. Operationen har gått bra med före- och efterbilder lite längre ner. Än ni känsliga så titta inte. Så det blev skrubb med Descultan både i gårkväll och även i morse. Håret vet jag inte vad det känns som men det värsta är ändå huden. Jag som alltid smörjer in mig med hudlotion överallt! Nu vill man vara extremt noga så jag håller så klart stenhårt på de regeler som satts upp. Jag har allltså gjort en ögonlocksplastik för att komma tillrätta med dom problem jag haft.

Stefan kunde hämta mig klockan 14:30. Allting har gått bra. Jag hade ont först men det värsta har nu gått över. Så nu är jag hemma igen.

Hur som helst så känns det bra att detta nu är avklarat. Jag måste ta det lugnt några dagar. Hoppas att detta nu blir bra så jag slipper fler operationer.

Jag har lagt in en kylmask i kylen som jag skall använda så mycket som möjligt framför allt det första 3 dagarna. Jag har fått smärtstillande. I nästa vecka skall jag tillbaka och ta stygnen och under tiden kommer jag få blåmärken i ansiktet. Jag har även fått en ögonsalva med smärtsillande och antibiotika som jag skall smörja in operationssåret med varje morgon och kväll. Utöver det skall jag lägga det i ögat varje kväll innan jag skall sova.

Välja middagsmat

Nu skall jag bara vila mig och när man är sjuk eller likande så är regeln hemma hos oss att man får önska sig mat. Min önskan föll då på pasta med squash, pesto och vitlök som Stefan har gjort i kväll till mig. Har inte ätit på många timmar och då är det härligt med något man verkligen älskar. Så himla gott. Stefan är bäst.

Pasta med squash, pesto och vitlök
Pasta med squash, pesto och vitök som är världens godaste

Har även önskat mig chokladkaka med apelsin från Marabou! Bland det bästa jag vet när det kommer till godis. Den ligger i kylen och väntar på mig. Stefan åkte också i väg och köpte tidningar som han trodde jag ville ha. Så glad man blir.

Operationen har gått bra

Hur ser jag ut då? Jag måste bara vänja mig själv först. Väldigt otäckt att göra något i ansiktet tycker jag. Jag gillar mitt eget utseende och är rädd att jag skall se annorlunda ut. Nu är huvudmålet att jag skall kunna se ordentligt. Samt framför allt också och slippa huvudvärken. Men oavsett så vill jag se ut som jag alltid har gjort.

Operation nummer två
Bild efter första operationen

Här nedan ser ni en bild i morse när jag återigen duschat i Descultan och känder mig i alla fall ren (skratt).

Innan operationen i dag
Operationen har gått bra och detta är en bild tagen idag innan öglonlocksplastik

Så här ser jag ut hemkommen. Krigsmålningen är kvar. Det är väldigt svullet allting och jag har till och med blod på kinden ser jag nu! Men nu är bilden tagen.

Ögonlocksplastik operation
Nyopererad med krigsmålning kvar

Så fram tills nu är jag väldigt nöjd. Det viktiga är dock att se slutresultatet och det kan man inte se ännu. Lovar att visa bilder framöver! En dag i taget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.