Golvvärme installerat och klart i min walk-in-closet


De senaste dagarna har det jobbats hårt med rördragning. Stefan har draigit rören till shunten och gömt rören som är dragna under fönsterbänken i allrummet. Nu är alltsammans ihopkopplat med vår befintliga vattenburna värme. Han har gjort dragningar genom väggen och in till det skåp som reglerar just värmen till golvet i min walk-in-closet. Så nu är golvvärme installerat och klart i min walk-in-closet. Men även i vårt matrum.

Golvvärme installerat och klart in min walk-in-closet

Därefter kapat rör och monterat in t-kopplingar vid elementet för att kunnan koppla in rören före elementet. Detta alltså för att kunna förse golvslingorna med vatten i samma system som övrig huset.

Kopplat in via elementet

Därefter luftat systemet och fyllt på med vatten till golvslingorna. Sedan startat upp systemet, och nu är det värme i golvet och det betyder värme i hela huset.

Det coolaste av allt. Vi slipper ett element i min walk-in-closet på andra våningen och har i stället golvvärme. Vilken lyx! Samma sak i vår matrum där nere. Där är också slingorna kopplade till samma system som vi redan har. Det krävs en Stefan för sådant jobb.

Syns inte ett spår efter detta.

Detta var jobbet som måste göras för att komma vidare och kunna göra färdigt ytskikt! Så nu är även detta steg färdigt! Det är väldigt många moment och har tagit några timmar i anspråk. När man väl har böjrat så måste man slutföra.

Härligt och nu börjar värmen komma i golven både på övervvåningen, men också i vårt matrum som är sammankopplat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.