Göteborg till Skövde tur och retur


I går kväll kom jag med tåget från Skövde och blev upphämtad av Stefan på Göteborgs centralstation. Jag har varit i Mariestad i helgen och åkt från Göteborg till Skövde tur och retur i helgen. Jag har varit hos min mamma några dagar och hjälpt henne då hon skadat sig i ryggen illa och varit på sjukhus några dagar och kom hem i fredags. Så jag var där för att ta emot henne när hon kom hem.

Hon har trillat och skadat sig och har extremt ont i ryggen och har fått morfin för att klara smärtorna så jag har fixat i största allmänhet med mat och städning och försökt muntra upp henne i största så mycket jag kunnat. Hon har opererat en höft och har därför precis börjat gå igen och så trillade hon illa.

Göteborg till Skövde tur och retur
Göteborg till Skövde tur och retur

Så smidigt att åka tåg

Jag tog tåget för att Stefan skulle på ett jobb på fredag och behövde bilen. Så himla skönt att åka tåg. Stefan skjutsade mig till centralstationen tidigt på morgonen, och jag gick bara på tåget och efter 1 timma var jag framme i Skövde! Så himla smidigt. Dessutom så tar det över 2,5 timma att köra till Mariestad eftersom dom har mycket vägarbeten på vägen. När jag kom i Skövde så hämtade min storebror upp mig och körde mig sista biten. Väldigt bra!

Så jag har pysslat med matlagning och städning och uppmuntring av mamma i största allmänhet. Fixade så att det finns lite mat i kyl och frys och så att hon inte saknar något!

Hämtad vid tåget

Sent i går eftermiddag så kom min storebror med sin fru och hämtade upp mig. Dom hade nämligen varit på dop och bröllop i helgen. Dom skjutsade mig till Skövde centralstation och jag tog tåget därifrån till Göteborg. I Göteborg så stod Stefan och väntade på mig. Väldigt smidigt!

Stefan hade dessutom storstädat hela huset och fixat i ordning. Så jag ägnade kvällen till att plocka och arrangera nya blommor. Någon jag bara älskar att göra. Nu är luktärterna som finast och man kan klippa hur mycket som helst för dagen efter är det ändå lika mycket som blommar igen. Det är sommar för mig. Att få ordna och fixa med blommor. Jag har blommor överallt.

Nu börjar en ny vecka och det är måndag och en helt vanlig vecka! Hoppas ni får en bra start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.