Här kommer en påminnelse om gott tilltugg innan middagen med ett glas champagne. Potatischips med creme fraiche, löjrom, lök är perfekt som aptitretare innan middagen. Väldigt enkelt och kräver inga förberedelser alls. Här nedan har jag lagt ut chipsen ett och ett och lagt lite på varje chips, men man kan med fördel bara hälla ut massa chips på en tallrik och inte lägga på varje enskilt chips. Det gör man så klart som man vill.
Här nedan har jag använt lökblast som är så fantastiskt gott men finhackad röd lök blir också väldigt gott! En mild lök hel enkelt.
Enkelt tilltugg som inte kräver några förberedelser
En påse lättsaltade potatischips
Creme Fraiche
Löjrom eller stenbitsrom
Lökblast eller finhackad röd lök
Dessa drinktilltugg blir försvinnande goda så ta ett stort serveringsfat och lägg ut så många chips som får plats. Tag två teskedar och lägg lite creme fraiche på varje chips. Gör detsamma med löjrommen. Sedan klipper du av blasten på salladslök.
Det får bli mitt enkla sommartips för roliga tilltugg som är enkla och som man lätt slänger ihop utan några förberedelser alls!