Trädgårdsbilder på framsidan på vårt hus!


Jag tog några trädgårdsbilder på framsidan på vårt hus i går kväll! Jag passade på när solen var på väg att gå ner. Nu väntar jag bara på att alla Dahlior skall växa till sig så det blir ett vackert blomsterhav på framsidan.

Runt träden blommar Trädgårdsnävan Rozanne som jag har på flertalet ställen i trädgården. Jag tycker den är så fantastiskt vacker och den blommar hela sommaren och långt in på hösten.

Trädgårdsbilder av framsidan på vårt hus!
Trädgårdsbilder på framsidan på vårt hus!

Ängeln köpte vi för ca 5 år sedan och den har verkligen fått en fin plats i trädgården. Ängeln är en härlig kontrast till vårt hus i cederträ som har ett väldigt stramt utseende.

Jag älskar verkligen min lilla mini-trädgård. Det har varit så värt att göra en vacker trädgård av den allra minsta ytan. Det ger så mycket magi till huset.

Det mesta är lite sent i vår trädgård i år. Jag längtar till att Dahliorna verkligen skall växa till sig och bli en blommande oas. I år har jag planterat ett antal Dahlior i krukor både i min krukträdgård och i min köksträdgård.

Det jag ville visa med detta lilla inlägg är helt enkelt att den allra minsta ytan kan bli en superhärlig plats i trädgården.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.