Nya hissgardiner till husbilen!


Nu har vi fått våra nya hissgardiner till husbilen med kedjedrag! Stefan har monterat dom i veckan. Det blev verkligen så fint som vi tänkt oss och också väldigt praktiskt och enkelt och känns extra lyxigt.

Kedjedrag är helt enkelt en kul-kedja som man drar i för att hissa upp eller ner en gardin. Vi ville ha något som såg lite snyggare och proffsigare ut än dom som var monterade vid leverans. Gardinerna går att se ut igenom men man kan inte se in. Hissgardinerna går i samma toner som resterande inredning i husbilen. Sedan finns det så klart både nät och mörkläggning när man har fönstren öppna. Hissgardinerna fungerar också som skydd för solens strålar på våra vackra gardiner som jag sytt.

Nya hissgardiner till husbilen!
Nya hissgardiner till husbilen!

Vi tycker båda att det blev ännu lite finare och vi känner oss båda väldigt nöjda. Hissgardinerna är måttsydda för vår husbil och dom passade perfekt. I husbilen finns en liten kornisch som gardinen är monterad bakom.

Vi längtar lite extra efter semester nu! Vi håller på att förfina allting och tänka ut hur man packar på bästa sätt. Jag gör som vanligt listor över vad man ALLTID skall ha med sig så att man inte missar någonting. Det känns som om det annars är väldigt lätt att missa något.

Nya detaljer till husbilen!

Jag tror att både vi och husbilen känner oss redo nu för att semestra i vårt nya och roliga hem på hjul. Nu känns det verkligen som om vi har ett extra litet hem. Vi får väl se vad jag kommer på mer att jag måste komplettera med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.