Härlig Jul med mycket mysfaktor!


Jag hoppas ni alla där ute har haft en mysig jul. Här har vi gjort det väldigt mysigt jag, Stefan och vovvarna. Vi kan dessutom inte träffa någon eftersom Stefan varit sjuk och nu äter antibiotika. Han känner sig nu mycket bättre tack och lov. Jag var orolig att han skulle åka på Covid-19 och med en annan infektion i kroppen hade det inte varit bra. Men allting har ordnat sig och han är nu på bättringsvägen. Det viktigaste!!!

Vi hade en superfin julafton och gjorde det så mysigt det bara gick. Det blev även lite julklappar och Stefan hade varit väldigt snäll tyckte tomten så han fick ett superfint kit med en Ipad Pro 12,9 256 GB, tangentbord och en Apple Pencil. Så en väldigt nöjd Stefan!

Själv fick jag massor av fina saker och några av dom kommer här. Jag fick ett par nya Bally av senaste modell med en liten kilklack och svarta på insidan! Superfina. Perfekta skor när man har hundar på vintern och vill vara varm och skön! Det finns helt enkelt inget bättre. Jag har alltid haft Bally och det finns inga bättre skor på vintern. Nu blir jag extra glad med nya varma och sköna!

Jag fick även en jättefin jeansklänning som jag bara älskar! En så kallad Berith-klänning! Wop, wop!!

Jag fick också detaljer jag önskade mig till min nya walk-in-closet som skall inredas. Fina böcker som kommer passa så fint där!

Stefan hade även köpt en lyxig sekatör! Superfin!! Den skall bara få vara i mitt orangeri! Så härligt och så vacker!

Mest av allt har vi haft en väldigt mysig jul med vovvarna. Vi har verkligen bara myst och tagit det lugnt. Jag har fått pyssla med mat som jag älskar och bara haft det mysigt!

Vårt lilla godisbord där allting utom skumtomtar är hemmagjort!

Cakepops i tre olika smaker, Jordgubb, Pepparkaka och Kladdkaka!

Från vänster är det Bounty, Winernogat och Mozartkukor med extra bling!

Nedre plan är det Lakritsfudge och skumtomtar

Jag hoppas ni har en supermysig helg och i dag är det lördag. Mysigt med långhelg. Nu saknas bara lite snö så är allting fulländat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.