Härliga helg att fira leverans av våra nya möbler!


I går hade vi en mysig fredag och Härliga helg att fira leverans av våra nya möbler! Det blev precis så bra som vi tänkt oss och det är magiskt att gå omkring här och se allting komma på plats. Vi har jobbat så oerhört hårt det senaste året med vår utbyggnad av huset. Det i sin tur har påverkat huset mycket och vi har planterat om en hel del ytor samtidigt! Vi känner att vi verkligen tagit rätt beslut.

Vi har också levt lite i stök ett tag. Ett beslut vi var högst medvetna om, men det gör att det är så fantastiskt nu när allting börjar komma i ordning överallt.

Inför middagen så bestämde att vi skulle testa våra nya matstolar och jag dukade på var sin ända på kul. Lite som ”Grevinnan och Betjänten”! Vi var bara tvugna att sitta i våra supersköna nya stolar! Dom är så fina.

Härliga helg och mys med vovvar!
Härliga helg att fira leverans av våra nya möbler!

Inredning med lek med mönster i basfärger

Den här gången har vi bestämt oss att göra inrednignen i basfärger och sedan leka lite med mönster i stället. Vi tycker att det blev ljuvligt och vi skall lägga dit lite färgklickar i form av kuddar när vi kommer så långt. Stolarna med sitt mönster mot gardiner och tapeter är ljuvligt!

Leka lite med mönster
Leka men mönster på tapet stolar och gardiner

Vi har valt knappar i stolsryggen i samma tyg som på baksidan för att få till kontrasterna ännu mer. Så vackra i skuen sammet från Designers Guild.

Knappar i stolar

Vi har hunnit med så ofantligt mycket. Men just nu försöker vi ta det lite lungt även om det är en svår gren för oss. Vi tenderar att alltid hitta på något nytt! Men det är för att vi tycker det är roligt!

Middagen serveras i matrummet

I vårt nya matrum har vi utan problem plats för 14 personer vid vårt matbord. Vi har planerat det för att kunna ha många människor på plats samtidigt. Att rummet har terrasser på båda sidor och en öppen spis är helt underbart. När vi hade besök senast så var vi 7 personer och det märktes verkligen att rummet är stort.

I går tände vi i öppna spisen men vovvarna tyckte att den idén var ”så där” bra. Vovvarna älskar betongbänken för den är skön att sitta på och lite kall, men det hjälper inte så mycket när vi tände i öppna spisen!

Vovvarna var mindre nöjda med öppen spis
Vovvarna tycket vi skulle släcka i öppna spisen så det gjorde vi!

Fira det vi åstadkommit så här långt

Fredagar går i friandets tecken och just nu känns det som vi har så mycket att vara glada och tacksamma över. Att bara ha möjligheten att hålla på med denna ombyggnaden har gjort så mycket för vårt hus både på in- och utsida! Nu känner vi närmar oss husets fulla potential.

Våra nya möbler

Fåtöljerna är inte bara som små smycken. Dom är gudomliga att sitta i. Det är som om ryggstödet omsluter dig när du sätter dig. Så sköna!

Fåtöljer framför öppna spisen
Fåtöljer framför öppna spisen

Denna ytan i hop med vårt matrum blev verkligen helt magisk!

Fortsätter arbetet med min walk in clsoet

Just nu håller jag på att ställa i ordning min walk in closet och detta är nog det mest underbara jag någonsin gjort. Att dessutom i lung och ro, sakta men säkert, få flytta in det jag vill ha och rensa är ännu bättre! Ni skall få se när jag är klar. Men nu har jag verkligen plats. Lite väl lyxigt tycker kanske vissa men varför inte om man har möjligheten. Vi bor här och vill så klart inreda vårt hus efter våra behov! Något annat vore bara dumt.

Önsker er en underbar lördag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.