Min underbara walk in closet börjar likna något!


Nu har jag kommit en liten bit längre. Min underbara walk in closet börjar likna något! Som jag sa innan så var jag inte 100% säker på hur jag vill ha det och är inte riktigt klar. Men jag har kommit fram till att jag vill ha glashyllor i stället för vanlig hyllor. Jag tycker det blir vackrare och dessutom reflekterar det ljus. Jag vill också ha utdragshyllor på flera ställen och i samma höjd. Där skall jag förvara smycken, bälten och fina saker i allmänhet!

Min underbara walk in closet börjar likan något!
Min underbara walk in closet börjar likan något!

Det är mycket att tänka på så att det blir precis så där perfekt som jag vill ha det. Jag har mycket kläder och samtidigt gör jag en utrensning!

Just nu inväntar jag resteraden inredning eftersom det är problem med leverans på grund av pandemin. Men det skall komma om cirka 10 dagar! Men för mig är det ganska bra för jag kan pyssla lite med allt det andra så länge och göra fint. Rensa lite i min tidigare walk in closet och bara lyfta in det jag verkligen vill ha kvar.

Klänningar

Jag har börjat hänga alla set på ett och samma stället. Tidigare hade jag inte riktigt plats för dom på detta sätt så den känns roligt.

Set med blus och kjol
Set med blus och kjol

Jag har valt glashyllor överallt

Jag har så klart mycket mer utrymme här inne än tidigare och det är så härligt. Detta skall bli ett underbart rum, eller ÄR ett underbart rum redan.

Träningskläder

Jag har valt många utdragshyllor med glas för att jag tycker att det blir fint och så slipper jag att trycka i hop alla fina saker jag har!

Fixa inredning till min walk in closet

Så i dag skall jag städa och fixa lite och göra lite fint och flytta över lite mer kläder! Det är bra för nu inser jag verkligen vad jag använder och inte och det ger så klart en tydlig indikation vad jag inte skall flytta över!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.