Hur det går med vår utbyggnad!?


Ni kanske undrar hur det går med vår utbyggnad!? Just nu är det lite stiljte med just detta! Det beror helt enkelt på att vi inväntar fönstren till nedre plan. Så fort de kommit så blir det golvläggning!

Det vi håller på med just nu är spackling av tak på båda våningarna, men eftersom vi inte kan komma så mycket längre innan fönstren så är det ingen riktig rush just nu! Vi tog beslutet att ta det lite lungt. Vi har jobbat på väldigt hårt sista tiden.

Golvet till nedre plan är beställt och skall hämtas. Det blir en grå platta som är 60×60 centimeter. Jag har visat den tidigare!

Vi håller även på att lägga pussel med vilka möbler som sedan skall in. Även vitrinskåp som skall inköpas och fås på plats, men ingenting kan göras innan fönstren är på plats!

Så där befinner vi oss just nu! Men vi tycker ändå det känns bra eftersom vi har en plan.

Till och med den öppna spisen är provtryckt så allting kommer gå väldigt smidigt men självklart är det ett stort jobb att sätta in fönstren som väger någora hundra kilo. När sedan fönstren är på plats så skall håltagning i väggen in till vardagsrummet göras. Efter det så kommer man vekrligen få en känsla av hur det blir!

Mycket spackling återstsår förstås! Där fick ni en status på vårt bygge. Jag ser så mycket fram emot hösten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.