Hur vi byggde terrassen innan vi startade utbyggnad!


I dag tänkte jag bara visa lite ”före” bilder hur vi jobbar när vi bygger. I somras så byggde vi t e x ut vår redan väldigt stora terrass för att vi planerar att ha terrass på båda sidor om vår utbyggnad i två plan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är LRG_DSC02593.jpg

Vi ville, precis som ni ser på bilden, att man kan gå ut på terrassen från den nya utbyggnaden och gå trappan rakt ner i vår lilla köksträdgård. Ni ser nedan på bilden att då hade vi inte ännu gjutit plattan bara fyllt hålrymmet av muren som vi murat upp med mackadam. I bland kan man tycka att det inte händer så mycket, men saken är den att det är de små delarna som leder fram till dom stora stegen! Allting planeras i minsta detaj!

För att bygga en terrass innan så måste man ha klart för sig de olika höjderna och det har vi självklart. På motsatta sida skall vi sedan bygga en ny terrass när vi är klara och den gamla ”köksterrassen” skall rivas, eftersom den inte är stabilt byggd från början utan den fanns när huset byggdes.

Sedan satte vi ett provisiriskt staket för att hundarna skall kunna springa omkring som dom vill! Men här ser ni dom två trappstegen ner till köksträdgården!

I denna lilla trapp är det skönt att sitta och ta sin första morgonkaffe när solen skiner!

Vi bygger också för att hundarna skall kunna röra sig fritt så vi kan ha de dörrar vi vill öppna och de skall kunna cirkulera. En behaglig tillvaro för oss alla!

I dag regnar och blåser det här i Göteborg! Väldigt tråkigt väder så vi får se vad jag skall hitta på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.