Husbygget i nästa fas!


Vi har lite stiltje i bygget just nu på grund av Covid-19. Det är helt enkelt så att fönstren vi beställt nu har leveransdatum vecka 25, och det är inte med 100% säkerhet att vi verkligen får dom då! Vi avvaktar och hoppas att dom levereras i tid så att vi sedan kan fortsätta med insidan. I värsta fall skulle det kunna innebära att vi inte får dom förrän efter sommaren. Det skulle egentligen inte innbära några större problem förutom lyckan att komma vidare då förstås. Vi gör så mycket vi kan nu!

Fönstren på övervåningen är dock på plats redan!

Så fort fönstren är på plats så kommer vi öppna upp en dörr till övervåningen på huset, men det kan vi inte göra innan allt är klart!

Eftersom det är som det är så funderar vi även på om vi redan nu skall beställa glas till glasgången som skall förbinda hus med showroom. Vi får se vad vi kommer fram till. Jag längtar mest efter att få se det klinker som vi redan införskaffat som skall ligga i gången. Det är ett klinker från Marrakech Design.

Här en bild från när vi gjöt plattan till gången där förbindelsen med huset redan är klar. Det är bara glas som fattas!

Det enda tråkiga med denna lilla försening är att jag kanske måste vänta ännu en tid innan vi kan färdigställa trädgården på framsidan. Som jag väntar på detta. Detta är för att vi måste säkerställa att de fönster som skall levereras till vår nybyggnation kan levereras till platsen då dom kommer bli vädigt stora!

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Skämt å sido så tycker vi att allting är väldigt roligt. Det är så fantastiskt att se allting växa fram som vi har planerat det!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.