I dag blir det jobb på kontoret!


Skön omväxling med att det i dag blir det jobb på kontoret. Skälet är att jag dels måste se om det kommit fakturor i brevlådan, men den roliga delen av det är att det kommer tre fina ståbord till vår Lounge som jag har beställt.

Det skall bli roligt! Det är jag som har inrett vårt kontor. Eftersom jag också är Inredare så fanns det inget skäl att anlita någon annan till det när vi stod i begrepp att byta lokal, utan jag ansvarade för hela ombyggnaden som både teknisk projektledare och inredare. Jag har gjort det många gånger förr när jag jobbat för mitt eget företag.

Nu bestämde vi att det var dags att utöka antalet bord för vår Lounge, då vi vid flera tillfällen hyrt in bord när vi har workshops och likande. Dessutom behövde vi få det att fungera med våra korta avdelningsmöten, och därför beställde jag bord som kommer supportera det. Borden kommer även fungera bra som lunchbord eller mingelbord när vi har workshops. Så det blir en rolig dag i dag av flera skäl. Bara att få gå till kontoret känns extra roligt.

Borden jag beställt ser ut så här! De kommer passa fint in med den övriga inrednignen.

Bordet jag beställt har dock även en svart bordsskiva!

När man inreder så är det viktigt att både matcha men också att bryta av. Dessa bord bryter av mot den övriga inredningen i modell och stil, men färgen är i linje med vad jag har innan. När jag inreder så är det viktigit att inte styras av personliga val utan helt och hållet titta på helhet!

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.