Lördagmorgon och äntligen helg!


Tänk att hela den här månaden har gått så fort. Lördagmorgon och äntligen helg. Vi har verkligen jobbat hårt de sista månaderna. Det känns som om tiden bara galopperar fram. I mitten på november så hade jag nog inställningen att jag inte ville julpynta så mycket i år eftersom det är lite rörigt här hemma med ombyggnaderna! Men sedan hände det i alla fall, mycket tackvara att Stefan gjort så mycket när jag har jobbat!

Att det redan är tredje advent i morgon är svårt att ta in! Här hemma är i alla fall granen redan klädd till viss del med ljus och massor av kulor i silver! Vi har också fått en liten gran på utsidan och Stefan har pyntat hela tomten med belysning. Både vår nya terrass och all belysning känns så härligt.

Jag har bakat massor av godis och har fyllt i kylen så där behöver jag nog inte gör något mer, skall tipsa er om några av mina egna favoriter!

I dag skall vi bara pyssla lite och försöka varva ner lite! Det är väldigt behövligt för egen del. Det är något visst med att jobba 100% hemifrån. I mitt fall så blir det mycket mer jobb och dessutom under en period som redan är väldigt hektiskt. Vissa dagar har jag gått upp 04:00 på morgonen och jobbat till 20:00 på kvällen och det är inte hälsosamt det kan jag lova. Så jobbade jag när jag var ung och hade 3 jobb samtidigt och betalade av min första bostadsrätt endast 20 år gammal.

Av denna anledning så fixade vi hämtmat i går. Det blev Indiskt med Naanbröd. Stefan hade fixat en flaska champagne som han tog fram precis innan vi skulle börja äta!

Nu skall jag försöka slappna av lite i helgen och göra saker som jag tycker är roligt att pyssla med!

I dag skall Stefan jobba med ett av alla exklusiva spisjobb han håller på med samtidigt. Han är så grym!

Jag skall bara gå ut med hundar och pyssla i största allmänhet. Det är verkligen behövligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.