25 år på Volvo Cars


Denna veckan och sista tiden har varit extrem hektiskt för min del. Jag har extremt mycket på jobbet och det är massor av saker som måste lösas av olika karaktär. Det har inneburit att jag jobbat långa dagar som i bland börjar redan klockan 04:00. Inte bra så klart men har man ett ansvar så måste man säkerställa att allting blir löst!

I går när jag kom hem hade Stefan fixat allting, städning, hundar, mat och mys! Det är en väldigt härligt känsla! I dag vaknade jag ändå klockan 06:00 antagligen helt beroende på att jag brukar gå upp tidigt!

Denna veckan har det också hänt något speceiallt! Jag också blivit firad av Volvo Cars, företaget jag är tjänstledig i från. Jag har nämligen arbetet där i 25 år i år, då mina tjänsteår på nuvarande företag räknas in där också! Det blev vackra blommor, en gratifikation i pensionspengar. En hotellvistelse för 2 personer med 3-rättersmiddag som kan bokas mellan Januari och April och som är Covid-19 säkrad på Post hotel i Göteborg! Så härligt och jag är så otroligt tacksam för allting!

I dag skall jag njuta av blommorna och bara försöka vila mig i helgen för jag jobbar alla mellandagar mellan jul och nyår. Det gäller att ta vara på tiden och göra det bästa av de dagar man har ledigt och jag ser så fram emot jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.