I dag blir det lite planering av insidan


I dag är en sådan där härlig extra dag som man inte riktigt räknat med. Så i dag blir det lite planering av insidan av det fortsatta arbetet som måste göras. Hur vi skall göra rent tekniskt med att lägga golv, sätta skåp på plats. Hur skåpet för mitt porslin skall byggas in. Fixa foder så att det blir snyggt! Mycket saker att prata om så det bli som vi vill ha det.

Så här ser det ut just nu! Men vi har använt rummet som vi älskar fram tills nu. Värme finns i slingor i golvet som gjöts in redan när vi gjorde plattan till utbyggnaden! Vårt bästa rum tror jag bestämt!

I dag blir det planering av insidan
I dag blir det planering av insidan

Betonggolv och gips skall bli klinker och tapter

Som ni ser är det betonggolv och gipsväggar. Detta skall nu åtgärdas! Det är så himla roligt att göra precis allting själv och fram tills nu har vi använt matrummet som jag fullständigt älskar med det två stor fönsterpartierna som bara är att öppna så att hundarna kan gå ut åt två håll!

Längtar verkligen tills vårt matrum blir klart. Nu är bord bestämda. Det blir stora bord för att vi skall kunna ha många gäste. De bord vi har där just nu är från Ikea och är bara högst tillfälliga men har verkligen fyllt sin fuktion. Det jag längtar mest till just nu är att få se tapeten bakom sofforna på plats. Dit är det så klart en tid. Först skall det spacklas och målas. Golv skall läggas. Det blir ett golv av stora grå plattor som är 60×60 cm. Det kommer bli jätterfint.

Kuddar till matrumet
Jag har blandat kuddar med olika mönster i mitt matrum

Tapeterna kommer bli en mönstrad bakom matrumssofforna och en med glitter i på dom andra väggarna. Det är inte så mycket men vi ville ha en enfärgad grund där de stora fönsterpartierna sitter på båda sidor. Ni kommer få se när det blir klart!

Sedan skall den öppna spisen målas i en grå nyans!

När det kommer till spackling och målning så är tanken att vi skall göra både matrum och min walk in closet samtidigt. På så sätt kommer vi flera steg fram. Det är också bättre än att börja om två gånger med torktider och annat. Så detta är det vi sysslar med på en alldeles ledig söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.