Vi hann även med en shoppingtur till NK!


I går hade vi en riktig mysig dag. Vi hann även med en shoppingtur till NK med lunch på stan. Inhandlade lite fina kläder till framför allt Stefan. Ett antal par nya jeans. Stefan använder bara Reply Anbass Hyperflex som han älskar. Han vill ha dom i flera färger så vi styrde kosan mot NK för att hitta lite fina kläder till honom. Alltid mysigt med shopping på NK och på senaste året har det inte blivit någon sådan så detta var första gången på mycket länge som vi var på NK.

Vi hann även med en shoppingtur till NK
Vi hann även med en shoppingtur till NK

Det blev fyra par jeans i två olika svarta nyanser och två olika blå! Jättefina! Sedan blev det även lite snygga skjortor och en skjort-jacka som var väldigt fin! Reply passar Stefan så bra för han är lång och smal.

Fyra par jeans
Jeans från Reply

Sedan blev det även ett par snygga sneakers i svart till Stefan. Vi hann också med en lunch på ett av våra favoritställen nämligen Vapiano med Italienska pizzor som inte går av för hackor. Så vi hade verkligen en mysig dag i går.

Lunch på Vapiano

Denna veckan är det jobb som vanligt och massor att göra inför semestern! Men en härlig känsla har infunnit sig att det inte är långt kvar till semestern. Även om semestern för mig/oss innebär mycket jobb, men det är det vi gillar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.