I dag hämtar vi vår husbil!


I dag hämtar vi vår husbil! Det skall bli så roligt. Längtar efter att få bädda sängen i husbilen med det nya sänglinnet från Designers Guild och sätta saker på sin plats och bara prova! Jag vet i alla fall var champagnen kommer serveras denna fredag! I husbilen så klart. Självklart skall hundarna vara med. Det är delvis för dom vi köpt husbil så dom kan hänga med på ett bekvämt och mysigt sätt på våra äventyr.

Lounge husbil
I dag hämtar vi vår husbil!

Husbilsmodell som passar våra behov

Jag har tagit en ledig dag från jobbet för att kunna hämta vår fina bil! Vi har verkligen valt husbilen med omsorg. Efter mycket letande så hittade vi det som passar vår behov perfekt. Att inte ha sängar i hela bilen utan man kan genom en knapptryckning hissa ner sängen från taket. Den stora loungen med soffor på båda sidor så att man slipper förarstolar som en del av sittgruppen. Den stora garderoben så man slipper förvara kläder på flera olika ställen. Badrum där allting finns på plats, garderob, dusch och toalett.

Garderoben är så praktisk. Plats för att hänga. Många lådor och hyllor att förvara underkläder, tröjor och toppar! Perfekt! Dessutom med en dörr in till garaget om man vill förvara något där och vi har redan en plan så klart.

Stor garderob i husbilen

Planlösning med stort badrum och garderob

Vi har valt en planlösning med stort badrum där både dusch och toalett finns och även garderob. Det innebär att vi kan duscha och byta om på ett och samma ställe och ha tillgång till kläder. Mycket praktiskt och även som jag skrev ovan att ha alla kläder på ett ställe och inte utspritt i små skåp överallt! Stora fina speglar på flera ställen.

Badrum husbil
Optimalt badrum i husbilen

Det viktigaste är ugnen!

Sedan kommer vi till det viktigaste, ugnen! Den är dock inte monterad ännu, det kommer ske inom ca 1-2 veckor. Huvudsaken är att vi får bilen just nu!

Vi har även gjort en optimering på bilen med extra hästkrafter. Vinterdäck för höst- och vintersäsongen. Detta kommer bli ett så spännande äventyr som börjar idag!

Nu skall husbilen piffas med sänglinne, fint melaminporslin. Kläder hängas in i garderoben. Champagnen ligger redan på kylning för i kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.