Nu blir det champagne i vår nya husbil!


Vilken helt underbar dag och nu blir det champagne i vår nya husbil! I går hämtade vi vår efterlängtade husbil i solsken. Vi bestämde oss för exakt ett år sedan att beställa en fabriksny husbil ett år i förväg för att ha något att längta till samtidigt som vi färdigställde utbyggnaden på vårt hus. Idén om att beställa husbilen ett år innan leverans har varit perfekt på många sätt. Att ha detta framför oss mitt i allt hårt jobb med hus och trädgård! Kan verkligen rekommendera det!

Nu är den äntligen här!

Nu blir det champagne i vår nya husbil!
Nu blir det champagne i vår nya husbil!

Vi har under sommar och höst 2021 köpt massor av detaljer till vår husbil. Det har också varit väldigt härligt att kunna längta och även att leta efter det vi verkligen vill ha till husbilen. Det tog mig lång tid att hitta exakt det melaminproslin som jag ville ha till husbilen. Jag är så himla nöjd och verkligen lägtar efter att få duka med detta. I dag blir det champagne och drinkmackor i bilen med vovvarna! Nu är det verklighet!

Inredning i vår husbil

Jag har nu börjat så smått att inreda och sänglinne och kuddar finns på plats men nya gardiner skall sys. Var dock tvungen att ha bilen hemma innan jag påbörjar det!

Inredning lounge i husbilen
Kuddar i lila mot dom grå dynorna!
Kuddar i lila från Designers Guild

Sängen bäddad med sänglinne från Designers Guild!

Sänglinne från Designers Guild

Nu skall vi vänja vovvarna vid husbilen så att dom tycker det är lika roligt som oss. Början blev mer än lyckad kan jag säga!

Drinkmackor och champagne

Nya som campare

Vi har aldrig campat. Det är helt ett nytt kapitel i vår tillvaro men väldigt härligt skall det bli. Jag kommer tipsa om saker som jag upplever och som jag letat efter inför vårt köp. Det skall bli roligt att besöka ställen som vi vill se och vi har på vår långa lista över ställen vi vill besöka. Gotland är ett sådant ställe som vi gärna vill besöka. Ingen av oss har varit på Gotland. Högt upp på min lista står också att åka till alla glasbruk i Småland och köpa mig en fin vas från Skrufs glasbruk till vårt fina matrum! Jag har inte varit där sedan jag var liten och var på semseter med min mamma!

Vi hade en härlig kväll i går och invigde bilen på bästa sätt med vovvarna!

Det kommer bli både långa och väldigt korta turer. En ny typ av njutning av livet tänker vi oss. Att lägga en flaska champagne på kylning och bara åka dit näsan pekar med huset med oss! I går avslutade vi dagen med att ta ut vovvarna och duka upp med drinkmackor som vovvarna älsar och skåla i champagne. Det blev väldigt lyckat och dom somnade på var sin sida med oss. Detta kommer bli deras ävenyr lika mycket som vårt!

Önskar er en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.