Födelsedagskalas hos min storasyster!


I går var vi på födelsedagskalas hos min storasyster! Hon fyllde 60 år, fast det kan man verkligen inte tro! Hon tränar som en galning och är grymt fit! Springer som en gasell! I dag var hela familjen bjuda hem till henne och Lille Micke som vi kallar hennes man. Det är alltid lika kul att träffa hela famlijen samtidigt!

Anton hade skojat med Anita att han inte visste att hon fyllde 60 utan 70 år så vi bestämde att ta kort som sedan kan återanvändas! Superfin bukett som Anton och hans flickvän hade med sig till Anita!

Antia fyller 60 år
Födelsedagskalas hos min storasyster!

Min storasyster fyller egentligen år den 2 mars, men Anita och Lille Micke hade planerat en utlandsresa just då så därför firar vi i efterhand! Men det går precis lika bra. Vi lade i hop till en present hon önskat sig. Ett helt magiskt halsband med en rosa diamant och som hon tidigare har örhängen till! Roligt att få något som hon verkligen önskat sig!

Födelsedagskalas hos min storasyster!

Vi får alltid supergod mat hos Anika och Micke och dagen till ära så hade Anton som är Anitas son bakat tårtor och han är grym på att baka! Självklart var även Erika med familj på plats med som alltså är min systers dotter.

Micke gjorde en gigantisk pallea som var så fantastiskt god! Roligt att se på när han gjorde den! Jag åt så mycket att jag kunde inte äta något mer i går för jag var så mätt! Så himla gott allting!

Mike gjorde en gigantisk Paella

Det var så roligt att jag glömde liksom av att ta foton. Men jag fick allt ett antal fina kort på min snygga storasyster!

Tjejerna var näst intill omöjligt att få ett foto på framifrån så jag skall leta lite bland bilderna men detta vad jag lyckades med! Så himla söta och busiga tjejer! Två verkliga chamtroll!

En verkligt rolig dag! Så himla kul att träffas allihopa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.