Tips för förvaring i husbilen!


Nu har vi så smått börjat att inreda vår husbil. Jag tänkte börja med tips för förvaring i husbilen. Måndag i nästa vecka skall vi lämna in den för att få ugnen monterad. Så ännu är den inte helt 100% klar men det kommer. I veckan får vi också vinterdäck levererade hem som vi kommer behöva inför nästa vintersäsong. Vi tänker nämligen använda vår bil året runt har vi tänkt! Inte i det värsta vädret så klart men vi vill kunna använda den även vintertid.

I går ägnade vi nästan hela dagen åt att handla olika förvaringsdetaljer till bilen som passar i mått. Vi vill ha en så skrammelfri färd som möjligt och nu har vi sökt av markanden på vad vi vill ha i skåpen för att lägga saker i så att de inte behöver ”glida runt”. Det är ett litet projekt i sig. Stefan skall också tillverka en förvaring i vårt garage på bilen så att man enkelt och bra kan förvara prylar där på ett praktiskt och ordningsamt sätt! Vi har även köpt ett antal förvaringsbackar för detta och jag kommer så klart att visa hur vi gör.

Bäddat i husbilen med nytt duntäcke

I går köpte vi även ett nytt duntäcke som jag nu bäddat med det så sängen står redo för att sovas i. Sänglinne kommer från Designers Guild och är så vackert med grå och lila detaljer.

Bäddat i husbilen med nytt duntäcke

Det är ingen slump att kuddarna råkar vara lila. Har även lagt plädar på sofforna så att hundarna skall kunna vara med och sitta utan att smutsa ner klädseln. Plädarna kommer också från Designers Guild.

Lila kuddar i husbilen

Vi har också köpt en mjuk ihopfällningsbart krypin till vovvarna, så att dom känner sig trygga i alla lägen. Vi har även köpt speciella mjuka selar till vovvarna som dom skall ha i husbilen när dom sitter fast. Det är en av dom absolut viktigaste delarna, att vovvarna har det bra för vi skall alla trivas och tycka att detta är ett roligt äventyr.

Inköp av korgar för förvaring

Vi har i dag köpt en mängd korgar för förvaring till samtliga skåp för att skapa den perfekta förvaringen! Vi tänker ha alla detaljer i skåpen i korgar för att saker inte skall åka omkring! Även om det finns lås på dörrar när man åker så vill vi säkerställa att inte ha något skrammel när vi åker! Ett litet projekt i sig självt! Vi mätte alla skåp invändigt innan vi åkte i väg för att köpa in det vi behövde!

Hittade även de mest perfekta burkarna på biltema med bra lock med gummilist som försluter väl men ändå är lätta att öppna. Fanns i två olika storlekar. På bilden ser ni dom stora men jag köpte även ett antal hälften så stora!

En mini-tur med vovvarna till MAX

Vi gjorde en liten mini-tur med vovvarna till MAX hamburgerrestaurang. Jag gick in och köpte hamburgare och en naturell hamburgare till hundarna. Sedan satt vi i bilen och åt och hade det mysigt. Därefter tog vi en liten åktur och gjorde sedan en promenad med vovvarna innan vi åkte tillbaka. Allt för att dom skall få känna på hur mysigt det kan vara att åka husbil. Vi vill att dom skall tycka det är minst lika roligt som oss!

Vi åkte sedan ner till Blomstermåla och tog en promenad i solen vid havet!

Husbilstur till Blomstermåla
Dagens tur till Blomstermåla

Vi stannade på Lindholmen och åt hamburgare med vovvarna. Dom fick en helt naturell hamburgare och verkade väldigt nöjda!

Vi gör allt för att dom skall tycka att detta är lika roligt som oss. Då gäller det att vänja dom sakta men säkert och göra saker som man vet dom gillar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.