I dag har jag beställt tyger till vårt showroom! 2 kommentarer


Varje vår och höst så beställer vi lite tyger och tapeter till vårt showroom. Denna hösten är inget undantag och några av detyger jag valde är följande!

Ett tyg helt i rosa i skuren sammet som har en magisk effekt i ljuset! Detta tyget älskar jag. Har bland annat en kudde av detta tyg i mitt orangeri!

De här tygerna skall jag använda på ett alldeles speciellt ställe. Nu börjar det också bli dags att göra lampskärmar! Tid bara, tiden är en faktor! Jag hinner tyvärr inte lika mycket som jag önskar! Men det är härligt att ha så många olika projekt på gång samtidigt!

Jag sitter och funderar på om jag skall sy nya dynor till mina stolar ute i orangeriet! Det skulle vara som en liten vår-present från mig till mitt underbara oranger! Vi får se hur det blir!

Önskar er en fortsatt härlig måndag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “I dag har jag beställt tyger till vårt showroom!

 • Lena

  Vilka underbara tyger❤️ Älskar den med fåglarna. Var kan jag köpa den? Ni har så fin smak och jag ser framemot att se hela resultatet! Go kväll till er! Kram Lena

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lena,

   Vad roligt att höra att du tycker om det! Du kan så klart köpa tyget av mig då jag är återförsäljare av hela Designers Guild sortiment där tyget kommer i från. Det är ett så underbart tyg. Man skall välja tyg med hjärtat det är då det blir rätt och man tröttnar aldrigt!
   Jag kan knappt bärga mig att inreda, men först måste vi bli klara! 🙂
   Kram

   //Berith