I dag har vårt orangeri blivit uppdaterat med vita stenar!


Kommer ni i håg serien ”den vita stenen”? Det gör man bara om man är i min ålder antagligen. Det som hänt i dag i mitt orangeri påminner mig lite om detta då det var ett program jag älskade som barn! I dag har vårt orangeri blivit uppdaterat med vita stenar. Stefan har fixat i orangeriet och fyllt på med vita, lite större stenar i dom stora specialtillverakde rostfria baljorna där vi har våra träd och andra större växter som vindruvor och mitt olivträd!

I dag har vårt orangeri blivit uppdaterat med vita stenar
I dag har vårt orangeri blivit uppdaterat med vita stenar

Det blev verkligen ett fantastiskt lyft och på så sätt kommer inte solen åt vattnet på samma sätt som i bland kan bli stående när det rinner ut lite grand ur krukorna när man har vattnat. Algbildningen hindras också till viss del i fall det skulle ske! Framför allt belv det ett sådant otroligt lyft med kontrasten mot det svarta orangeriet och de svarta stora krukorna som träden är planterade i. Det får bli ett tips till er där ute som liksom vi håller på att fixa i ordning för våren.

Så här såg det ut från början

Så här såg det ut från början. I höstas bytte vi de krukor vi hade och planterade våra träd i dessa stora krukor. Sedan specialtillverkade vi stora kar i rostfritt stål efter måtten på vårt orangeri som krukorna kunde stå i.

Så här blev det när Stefan började fylla på med stenar.

Några små vovvar ville gärna vara med i vanlig ordning.

I dag har vårt orangeri blivit uppdaterat med vita stenar

Vi blev i alla fall otroligt nöjda och nu fick jag en sådan där känsla att jag vill storstäda hela orangeriet och sy nya kuddar och annat. Vi får väl se hur det blir med det. Jag har så många projekt pågående samtidigt så det blir ytterligare ett som får ligga på vänt. Älskar att ha det så! Jag gillar att ha många projekt på gång och beta av ett i taget och sedan bara hoppa på nästa! En del tycker det är stressande för mig är det ett sätt att leva. Jag älskar det! Det är precis tvärt om för mig, annars blir jag uttråkad! Det får bara inte hända!

Vad tycker ni om att ha en lista med många projekt att beta av?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.