I dag har vi hämtat två Klotavenbok!


I dag när vi gick upp var det riktigt kall ute. Vi bestämde oss därför för att ta det lite lugnare i dag! Så vi åkte i väg och gjorde lite ärenden. Vi köpte balkonglådor till terrassen. Tre av de gamla hade gått sönder men vi tyckte att det var lika bra att köpa alla nya eftersom vi haft dom i snart 4 år och snart så kommer även resterande att ge med sig så vi tyckte det var bäst att köpa alla nya. I dag har vi hämtat två Klotavenbok på eftermiddagen också!!

Det blev två vackra Klotavenbok

Därefter bestämde vi oss för att hämta våra träd vi köpt på en Handelsträdgård. Vi har letat efter perfekta träd och inte hittat de perfekta träden. Ett tag så tänkte jag att jag får stamma upp träden själv, men det kommer så klart att ta lång tid. Tills vi bestämde att åka till ännu en Handelsträdgård i förgår och hittade de mest perfekta träden. Nämligen precis det jag letat efter, två Klotavenbok. Jag kommer dock låta kronan be ut sig lite mer eftersom jag vill ha kronorna som parasoll. Med det menar jag att jag vill att dom skall vara platta och bre ut sig som parasoll.

I dag har vi hämtat två klotavenbok på Handelsträdgården
Våra klotavenbok står nu här och väntar på plantering

Det mest perfekta är att träden kom till Handelsträdgården redan förra året och därför att kronan blivit lite yvigare. Eftersom Avenbok klipps under JAS så har kronorna blivit lite yvigare så jag har på sätt och vis redan påbörjat att få en yvigare krona.

Vi skulle egentligen haft tre träd men eftersom tillgången på växter i hela Europa är begränsad så fanns det inga på denna höjd kvar. Det som dom kunnat få tag på var högre träd och det hade inte bivit bra hos oss. Så vi tänkte om i stället och bestämde oss för dom två vackra träd vi hittat. Vi ville helt enkelt inte missa dessa vackra träd. Träden kostade 2000 kr styck och jag tycker dom är värd varenda krona!

Nu skall vi ha lite eftermiddagsfika och jag skall njuta lite av mina nya träd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.