Vanlig vecka och tankar om träning!


I går på Annandag Påsk hade vi en lung dag efter allt slit i söndags. Vi var helt slut båda två och bestämde oss för en lugn dag! I dag börjar en kort arbetsvecka och allt är som vanligt med allt vad det innebär. Träningen måste göras, men kan säga att i helgen har jag tränat hårt med helt vanligt trädgårdsarbete!

Löpning och tankar om träning

I dag blir det löpning för mig precis som vanligt på vardagsmorgnar! I dag hade jag helt klart gärna hoppat över löpningen, men det blir inget med det. Utan det är bara att göra det! Just nu har jag mindre lust för just löpning och jag kan inte säga vad det beror på. Jag tror att jag längtar till gymmet och dit kan jag inte gå under rådande omständigheter hur mycket jag än lägtar. Så jag får helt enkelt hålla ut. Vi måste alla bidraga till att hålla Covid-19 under kontroll. Eftersom jag har möjlighet att jobba hemma så vore det dumdristigt av mig att i stället gå till gymmet. Visst jag kanske förlorar i muskelmassa, men i dagsläget kan jag inte vara egoistisk utan måste framför allt tänkta på alla som jobbar i vården! Självklart också mina nära och kära. Sist men inte minst också mig själv.

Några tankar om träning i dessa tider

Så jag önskar er alla en bra start på veckan och så hoppas vi att vi alla snart kan får vaccin så vi kan träna, gå på restaurang, shoppa och göra lite av det vi brukar för nu längtar jag ganska mycket till det. Det betyder dock inte att jag kommer bryta några regler, jag kommer hålla i så länge jag måste. Det är vi skyldiga varandra och samhället och framför allt alla inom vården.

Kallt här i Göteborg med hög fuktighet

Jag hoppas dock att det blir lite varmare väder här i Göteborg i veckan för här var det vinter i går. Det var 5 grader men kändes som -2. Fruktansvärt kallt. Det hade varit härligt om man kunde jobba lite i trädgården när arbetsdagen är slut i stället för att gå till gymmet. För mig är det viktigt att det skall vara skönt också och inte ett måste. När det är isande kallt ute är det inget vidare inte ens för mig att jobba i trädgården.

Jag tror helt enkelt att jag måste göra slag i saken och sätta i gång en ny armhävningsutmaning igen. Det gör att man bygger styrka och det hade varit bra nu! Jag skall fundera på detta om vi skall starta i gång så att första dagen är nästa måndag och så kör vi måndag, onsdag och fredag. Vad tror ni om det?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.