I morgon blir det champagne i vårt showroom!


I morgon blir det champagne i vårt showroom. Vi skall fira för att Stefan fixat i ordning där ute. Vi har haft väldigt mycket verktyg där under perioden när Stefan byggde klart huset exteriört. Samtidigt som han har haft och har massor med spisjobb. I dag städade han ut allt och körde till vårt lager där det skall vara! En sådan underbar känsla så vi bestämde att vi skall starta vår fredagskväll i vårt showroom.

Älskar tapeten och jag funderar på att ha den tapeten som går ”vitt i vitt” i ryggen på mina garderober när vi inreder min walk-in-closet. Det är nästa lilla projekt på vår lista. Så härligt med en lista med projekt!

I morgon blir det champagne i vårt showroom
I morgon blir det champagne i vårt showroom

Mitt showroom är en fantastisk plats i vårt hem som jag verkligen älskar och jag blev lite nyförälskad nu när det är städat igen som det skall se ut! Så underbart!

En av de spisar som Stefan ofta installerar hos kunder hänger i taket i vårt showroom! Den är så vacker. Det är som en ”pice of art”.

Vårt showroom med Designers Guild

Här kommer vi alltså intaga morgondagens champagne! Det ser jag verkligen fram emot! Vi har bestämt att vi skall äta förrätten här ute bara för känslan. Sedan kommer nog middagen serveras i vårt orangeri! Där är det nu också städat och fint.

Önskar er en fortsatt fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.