Härligt att vakna till sol en fredag


I dag är det fredag igen och så härligt att vakna till sol en fredag. Känslan för våren är lite som att driva projekt. Man längtar hela tiden efter nästa steg. I dag känns det extra härligt att komma upp. I går sprang Stefan verkligen omkring och röjde och städade överallt. Det blir annorlunda när man jobbar hemifrån när man ser vad som pågår men själv sitter man i teamsmöte eller jobbar med saker man måste fixa eftersom jag jobbar hemifrån just nu. I går var det så mycket på jobbet så jag hann inte ens med en hundpromenad på lunchen. Även det fixade Stefan! Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom.

Här sitter jag och jobbar i mitt lilla blomsterhav så mig går det då rakt ingen nöd på! Kan inte ha en vackrare arbetsplats

Härligt att vakna upp till sol en fredag

Mina vackra kruspetunior

Nu har också mina vackra kruspetunior börjat blomma. Dessa drar jag upp varje år för att de är så vackra så jag kan inte motstå dom! De finns inte att köpa i affären. Kanske dom kommer med tiden!

Kruspetunior
Mina vackra kruspetunior som jag drivit upp från frö

Så i helgen kan man verkligen gå omkring och njuta av härligheten och det ser jag mycket fram emot. Jag hoppas på fint väder i helgen så man kan fortsätta att fixa i trädgården och göra fint! Detta är en sådan fantastiskt tid när man håller på att fixa och förbereda för att göra fint för vår och sommar! Jag tycker verkligen att det är njutbart.

Förhoppningsvis hinner jag med att inhandla lite Penséer i helgen och sätta på lite olika strategiska ställen för att sätta lite färg i trädgården redan nu. Det dröjer ännu en stund innan löven visar sig på alla härliga växter!

Önskar er en fin start på er fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.