I morgon kommer fönstren till vår glasgång!


I morgon kommer fönstren till vår glasgång. Så efterlängtat. I dag har Stefan därför påbörjat jobbet med reglingen. Jag börjar med en fin sommarbild för själva byggbilderna är inte jätteroliga att visa upp just nu!

Glasgången skall ha glas på båda sidor och skall vara en förbindelse mellan huskropp och showroom. Vi jobbar på alla håll och kanter att få till vårt hus så perfekt som vi vill ha!

Det ser inte jättekul ut just nu, men så är det när man bygger! Det är mycket som skall göras innan det finns något fint att visa upp! Hårt arbete och massor av förberedelser men de ser man inte.

Vi hinner inte med allt vi vill göra just nu och att försöka prioritera är inte alltid lätt. Att se vårt bygge växa fram är fantastiskt och vi använder just nu matrummet fast det är långt i från klart. Det är ett sådant fantasitks rum så jag sitter även här och bloggar på tidiga morgnar och sena kvällar. Väggarna har fortfarande rå gips som ännu inte är spacklat men så fort glasgång och balkong är klara och terrassen utanför köket är färdigställd så fortsätter vi på insidan lagom till vintern. Det blir så vackert och det blir verkligen exakt så som vi planerat och vill ha det.

Det är där framme vår glasgång kommer finnas där ni nu ser dörren öppen!

Vi har så mycket framför oss, men resan är en del av målet! Önskar er en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.