Inredningstrender för 2019


Vad är det vi kommer att få se under 2019 när det komer till inredning!?

2019 kommer bjuda på mer färger, starkare färger och härligare mönster! Vi har sett mycket dova färger, nästan smutsiga och lite utsuddade. 2019 blir året när färg kommer tillbaka starkt!

Skultuna Infinity Ljushållare, svart

Vad vi också kommer att se är att det kommer komma inrednings som är tänkt att hålla över tid. 2019 kommer bli året när företagen kommer slåss om att vilja designa klassiska detaljer till hemmet, som är tänkta att bli just klassiker!

Vi är till stor del trötta på slit och släg och vår omvärld kallar oss och vill att vi inte längre skall konsumera i den tankt vi gör. När vi konsumerar skall det vara saker som gärna är tillverkade ur ett hantverk, inte nödvändigtvis svenskt men ur ett perspektiv som även tar med den mänskliga aspekten.

Så hela tanken är att vi skall bygga ett hem där vi investerar i detaljer och möbler till vårt hem som kan vara med oss i många år, och där vi väljer med omsorg och kvalitet!

Inspiration från Designers Guild vårkollektion 2019

När det kommer till Designers Guild 2019 så består den nya vårkollektionen som presenteras i januari av inspiration från det sextonde århundradet i Venedig och arkitekturen från Andrea Palladio och freskerna Veronese. Med detta som bas för sin inspiration har Designers Guild låtit skapa ett nytt språk av blom- och texturmönster.

Så stay tuned under januari kommer ni få ta del av hela kollektionen här hos mig!


                                        

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.