Lite mer inspiration!


Tänkte bara titta in med en liten mini-inspiration för att ger er lite vårkänslor! Färg så klart! Vad gör hjärtat riktigt glad om inte färg!?

Gardiner behöver inte på något sätt täcka fönstren utan är mer som en detalj och adderar känsla och färg!

Ser ni hur tyldigt blommorna adderar till inrednignen. Vad jag försöker säga är att blommor är så viktigt i varje inredning och då menar jag framför allt blommor eller kvistar i vas! Det behöver inte vara något avancerat men kan bara köpa några lösa blommor i blomsteraffären och själv sätta dom i vaser en och en med en grön kvist!

Att grönt är skönt behöver ingen övertyga mig om. Tänk hur en tidig vår ser ut när man åker förbi en skog. Du har lövträd som är ljusgröna, barrträd som är mörkgröna och kanske ekbland som är någonstans mitt i mellan! Inte har naturen fel! Precis på samma sätt som grönt och blått är fantastiska tillsammans! Hav och skog!

Ville bara inspirera er lite en liten gråtrist tisdag så ni inte fastnar i invanda mönster eller i färger din väninna eller kompisar säger du skall ha! Vem vill ha precis samma sak som alla andra? Inte jag i alla fall. Jag är en individ, och jag är speciell. Precis som du! Visa det i din inredning!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.