Lungsäcksinflammation och träning?


Tänkte berätta hur det går med min lungsäcksinflammation. Hittills har det fungerat bra. Har tagit några korta promenader och försöker andas djupt trots att det gör ont på vänstra sidan när jag andas (där hjärtat sitter) men jag klagar inte. Det är viktigt att andas djup och inte ytligt trots smärta för annar kan de leda till lunginflammation.

Jag försöker allt vad jag orkar att skärpa mig vad det gäller kost så nu är det bara sallad till lunch som gäller och något varmt till middag med bara lite kolhydrater på kvällen. Jag undviker kolsyrat vatten och dricker bara kranvatten!

Jag skall äta full dos med tabletter med paracetamol varje dag eftersom man inte kan behandla lungfsäcksinflammation med pensilin eftersom det är ett virus. Så det gäller att ta det lungt och inte göra pulshöjdade aktivitetter för det kan leda till lunginflammation, och dit vill jag så klart inte. Så min träning ligger nere kan man säga men jag sköter kosten minutiöst istället och hoppas det får en bra effekt. Min armhävningsutmaning får jag börja om när jag är färdig med detta, men det var ändå det jag tänkt rekommendera er. Att när ni/vi är klara med första 6 veckor omgången så börjar vi om igen. Men då på en ny nivå! Är ni med på hur jag tänker!? Jag återkommer till det när ni är på vecka 6!

En liten uppdatering hur jag mår men jag är snart på benen igen. Jag brukar säga att ”är huvudet dumt så får kroppen lida” och det är väl ungefär vad som hände här. När jag började hårdträna så fort jag tyckte förkylningen släppt. Tänk att det är så lätt att råda andra, men att lyda samma råd själv är tydligen supersvårt! 🙂 🙂

Ha en fortsatt superfin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.