Mattor, mattor, mattor!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Nu är verkligen tiden inne att passa på att köpa mattor nu när vi har ett sådant fantastiskt erbjudande i vår webshop. Just nu kan du köpa mattor från Designers Guild till 25% rabatt HÄR. Det kommer inte att komma igen kan jag lova då både priser och frakter har gått upp. Så detta är sista tillfället att hitta mattor till dessa fantastiska priser.

Den här underbara mattan är ”to die for”. Den finns i tre storlekar 160x260cm, 200x300cm och 250x350cm. Ett tips för att bestämma vilken storlek man skall ha på sin matta är att tejpa upp storleken på golvet om man känner sig osäker. Jag kan dock säga att om man väljer mellan två mått så ta den större för en stor matta blir bara mer underbar! Större matta är lika med mysigare rum!

De nya mattorna för i höst med ränder är fantastiska och det finns också en hel range med gångmattor i måttet 70x250cm och de har vi just nu 10% rabatt på HÄR.

Själv älskar jag dessa randiga mattor, både dem i starka färger och dom ovan i naturfärger! Helt underbara och tillverakde i 50% Tnecel och 50% viscose som gör dom mycket hållbara och smutsavvisande.

Den här mattan finns både i tre storlekar som ovan och som gångmatta. Älskar detta mönstret och det finns även som tapet!

Det finns så klart massor av fler härliga mönster och färger så ta en titt vår webshop och passa på att köpa mattor från Designers Guild till priser du aldrig mer kommer hitta så passa på att göra lite extra fint hemma.

Att göra sitt hem fint är en lisa för själen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.