Min favoritförvaring!


Det fanns en tid när jag inte visste var jag skulle göra av alla mina fina kokböcker. Förr i tiden kanske man hade någon enstaka kokbok som togs fram vid vissa tillfällen. Nu så kommer det hela tiden nya spännande kok- och bakböcker och helt plötsligt så inser man att man inte vill ha dessa mästerverk undanstoppade. Dels så glömmer man av dom och då använder man dom inte på det sätt som man kanske från början tänkt när man köpte boken/ böckerna.

Jag har hittat en lösning till det problemet som inte bara löser problemet med att man inte ser dom. Det ger dessutom en väldigt fin fond i köket som gör det lite mer levande och färgglatt.

Till och med är det så att när man väl använder dom så kan dom stå kvar i hyllan på det uppslaget man vill ha, och då blir inte böckerna heller fläckiga av fingrar eller av stänk. Helt enkelt en fantastisk förvaring ur flera aspekter

Själv gjorde jag min hylla på en gavel på ett högskåp som jag ändå inte kunde använda till någonting. En död yta som nu är en av de finaste i köket! Jag köpte tavelhyllor och skruvade upp! Perfekt!

Hoppas ni gillar mitt lilla tips, och ni som har följt mig länge har förstås sett detta innan, men eftersom jag fått många nya läsare så vill jag tipsa om det igen då detta är en av mina favoritförvaringar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.