Jag älskar sneakers!


Alla som känner mig vet att jag har sneakers till precis allting! Jag älskar sneakers! Jag tycker det är både snyggt och skönt att ha på sig. Självklart har jag andra typer av skor också, men jag kan ärligt säga att min garderob innehåller förmodligen alldeles för många sneakers. Fick några nya helt underbara par sneakers till jul. Bling bling passar fint till jul!

Jag älskar sneakers!
Jag älskar sneakers!

Jag älskar grått och silver som passar till precis allting. Dessa nya sneakers med lite bling-bling gör inte saken sämre och en liten tuffare modell.

Sneakers från Michael Kors

Fick även ett par i beige med dragkedja i stället för snörning. Perfekt när man slipper knyta dom, utan bara kan hoppa i dom.

Fick även ett par i svart med vit sula. Jag gillar när det finns kontraster och svarta sneakers passat till precis allting! Det är också oftast dom man sliter ut snabbast och jag behövde verkligen ett par nya i just denna färgställning!

Svarta sneakers från Michael Kors
Svarta sneakers från Michael Kors

Att jag älskar skor över lag är ingen överdrift! Stefan har byggt en sko-garderob till mig där jag får plats med väldigt mycket men det kan vara så att det är dags för en rensning snart! Alternativet är så klart en utbyggnad men det får jag nog svårt att övertyga honom om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.