Jobbet med öppen spis fortsätter


I dag har Stefan fortsatt med jobbet med den öppna spisen. Stefan har nu murat upp allting och dessutom reglat upp för inbyggnaden. Han har även gjort isolering då det är en av alla detaljer att tänka på när man bygger en öppen spis för värmens skull.

Han har även gjort hål i stenar där galler skall sättas för luftning! Det är mycket att tänka på. Avseende öppna spisar så behöver han inte mig! Jag är snarare i vägen!

Det är kanske inte helt lätt att se hur det kommer att se ut när det är klar. Men ni kommer självklart att få se alla steg på vägen och sedan får ni se det färdiga resultatet så småningom.

Roligt att se alla framsteg! Tänk vad härligt det är att man kan med egna händer bygga och åstadkomma så mycket som sätter guldkant på tillvaron.

Själv har jag pysslat med att göra lampskärmar och ni kan se resultatet i förra inlägget. Det är de små stegen som gör att man kommer fram så man skall inte förringa någon insats även om en lampskärm inte kräver lika mycket som att mura upp en öppen spis. Men vi tar oss dit tillsammans och vi kompletterar varandra väl! Det är det som är så roligt!

Hoppas ni får en fin start på er dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.