Mina nya set och lite kul blandningar!


Jag har även köpt mig ett nytt set från Michael Kors och tänkte visa mina nya set och lite kul blandningar. När jag gjorde första beställningen så vet jag inte riktigt hur jag tänkte. Jag beställde både topp och kjol i large för jag tänkte att jag ville ha bara några centimeter större. Jag kan säga att det blev helt fel! Fick skicka tillbaka och beställa nytt. Det blev kjol och blus i small och nu passar det! Vet inte hur jag tänkte där eller varför jag gjorde så. Jag tänkte fel helt enkelt!

Hur som helst ser mitt nya set ut så här. När jag beställde andra gången beställde jag även skor från Michael Kors! Älskar dom. Tycker dom är så fina och jättesköna på. Känns inte att det är hög klack!

Kamera-strul

Jag gjorde något med min kamera i går som resulterade i att alla bilder blev suddiga! Så irriterande! Så nu vet ni varför, inget medvetet men jag får använda några av bilderna. Kameran verkar ha fokuserat på ramen på spegeln och inte på mig!

Nu blandade jag lite med mina fynd jag gjorde i går HÄR. Pälsvästen här nedan kostade 299 kr blev perfekt till detta set, när man vill ha något värmande men inte behöver jacka! Satte ett fint skärp i midjan så ser det lite mer klätt ut! Fint eller hur! Jag älskar alla årstider och har inget problem med att vi går emot höst. Jag är i grund och botten en enkel person och ser alltid framåt! En av mina starka sidor skulle jag säga om någon frågar mig!

Jag älskar jeansjackor! Tycker att det bryter av snyggt emot det bästa. ”Klär ner” en lite för uppstyrd outfit och gör den lite mer avslappnad! Jag har väldigt många jeansjackor och hittar alltid anledningar att köpa fler!

Detta set är alltså en blus och en kjol som tillsammans ser ut som en klänning. Älskart!

Hoppas ni får en underbar dag! Nu skall jag ut i showroom och bläddra bland tyger. En favoritsysselsättning!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.