Kläder att trivas i 1 kommentar


Jag har varit och shoppat mig ett par nya jeans. Faktiskt två par likadana. Jag har hittat en modell som passar mig så bra och som jag framför allt tycker är supersköna. Ni hittar dom HÄR

Så här ser dom ut på! Jag trivs med modellen och hittade flera toppar. Man kan säga att gårdagen gick i beige. Just nu har dom superrea på allt så man får 25 procent på allt du köper, även det som reda är REA HÄR

Jag brukar alltid fastna för specifika modeller, och det jag fastnat för med denna modell som heter tapered är att den har ett avsmalnande ben. Jag tycker det är så svårt att hitta. Om jag skall ha jeans på mig så skall dom vara sköna. Det är det viktigaste för mig för jag vill ha jeans som jag trivs i. Saken är den att jag har mer och mer börjat använda jeans på fritiden.

Sköna kläder och allt på rea

Hittade världens coolaste päls-väst som jag bara var tvungen att köpa. Det var nyinkommet och kommer bli så skönt till hösten!

Tillsammans med en supercool collegetröja med utåtvända sömmar! Jättefin och skön och lite oversized. Perfekt till pälsvästen! Den ser lite skrynklig ut men det är för den leget i påsen! Ser slarvigt ut, helt olikt mig hihihi.

En beige topp för 125 kronor och sedan rabatten ovanpå det!

Köpte även en bastopp som var nyinkommen med långa ärm som jag kan ha under en svart klänning utan ärm. Det kommer bli jättefint. Skön kvalitet. Köpte även en beige T-shirt med lite blänk i som satt som en smäck.

Så här ser t-shirt och jeans ut som jag köpte!

Hoppas ni gillar mina små tips. I dag regnar det här i Göteborg så jag kanske även hinner visa mina andra köp med lite tur! Ni hittar all rea HÄR och glöm inte att det är 25 procent på allt ni handlar så passa på.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Kläder att trivas i