Öppen spis i vår utbyggnad med fjärrkontroll


I dag har Stefan ägnat dagen åt att murat upp för öppen spis i vår utbyggnad. Det blir en öppen spis i vår utbyggnad med fjärrkontroll. Det betyder att man kan tända och släcka elden med hjälp av en fjärrkontroll. Stefan jobbar professionellt med öppna spisar. Då är det så klart inte så konstigt att vi väljer att ha en öppen spis även i vårt nya matrum hemma hos oss med lite extra finesser!

Denna spisen skall byggas in så den är långt i från färdig ännu. Det ni ser nu är kåpan som måste finnas eftersom vi skall ha en eld. Sedan skall allt byggas. Ni kommer få se på vägen dit!

På den vänstra sidan om spisen skall inbyggda vitriner monteras. Så det kommer bli en lång vägg som avslutas med en öppen spis!

Vi har då sammanlagt att ha 3 öppna spisar i våra hus. En öppen spis i showroom, en i vardagsrummet och nu blir det en riktigt cool öppen spis även i vårt nya matrum! Jag längtar redan till vårt mysiga matrum.

Mysigt med öppen spis men mycket jobb kvar

Hur mysigt är det inte att kunna tända i öppna spisen en gråmulen dag. Särskilt när det öppna spisen går att tända och släcka med en fjärrkontroll! Det behövs så klart ett proffs i huset för att fixa något sådant och det råkar jag ha! Då behöver man inte fundera på ”hur länge skall vi vara uppe” eller ”då kan vi inte lämna huset”. Utan man trycker bara på on- eller off! Så var den saken löst.

Det Stefan har startat med i dag är att mura upp det som skall bli själva grunden till den öppna spisen. Skorstenen är sedan länge på plats!

Nu återstår bara inbyggnation. Jag kanske inte skall säga ”bara” för det är bra mycket mer jobb med en öppen spis än så! Stefan är grymt duktig, det är det inget tvivel om på någon punkt! Ser så fram emot alla framsteg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.