Loppis är poppis och små parasoll!


Det råder väl inget tvivel om att loppis är något jag tycker är toppenkul och väldigt populärt hos mig. Loppis är poppis helt enkelt! Jag tycker om letandet! Jag vill gärna gå där och klura och se om jag kan hitta det jag vill ha! Mitt allra bästa tips är att ha en liten lista på saker man söker. Annars glömmer man lätt av. Sedan kommer på vad man borde ha tittat efter i efterhand. Då är det så dags!

Just nu när jag inreder min nya walk-in-closet så finns det speciella detaljer jag söker på loppis och antikt! Det kan vara allt från lampor, lampetter, böcker och tavlor.

Men jag leter också alltid roliga bakformar och i går hittade jag hjärtan. Tänk att baka små sockerkaksbottnar i dessa och göra en liten tårta! Fint eller hur! Sedan hittade jag formar för att göra mazariner och jag tycker bäst om dom avlånga! Jag har redan många men det är bra när man bakar så man har tillräckligt många när man bakar!

Hittade även fina vaser i kristall. Fast det är nog egentligen glas. Det spelar mindre roll huvudsaken är att dom uppfyller sitt syfte och det kommer bli jättefint med luktärtor i dessa!

Fler parasoller till folket

Sedan hittade jag något helt otippat som jag inte kunde låta bli att köpa för 10 kr. En hel försluten påse med hundratals små parasoller för drinkar. Eller vad man nu vill ha dom till! Nu har jag sorterat om dom i formar med lock för att jag skall kunna förvara dom på ett bra sätt! Söta eller hur!

Sådana fåniga små prylar gör mig glad! Nu krävs det inte så mycket för att göra mig glad som ni vet eftersom jag alltid är det! Men i alla fall! Detta gjorde mig glad! Så det var mina små fynd för sammanlagt 30 kr!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.