Kärchers nya terrasstvätt testad


Vi har inhandlat ett nytt verktyg för rengöring av terrassen av märket Kärcher. Vi har en enorm terrass som tar mycket tid att göra rent så när vi såg detta verktyg i handlen så kunde vi inte motstå att köpa det. Så nu är Kärchers nya terrasstvätt testad på vår 120 kvm stora terrass, och här kommer vårt omdöme. Vi har väldigt stora ytor av terrasser och det är därför både ett ganska stort och tungt jobb och dessutom ganska smutsigt jobb. Det lägger sig massor av alger på terrassen över vintern för vi har en skog på baksidan av tomten på en allmänning.

Stor skillnad när man kan ansluta vatten

Skillnaden på detta verktyg och andra vi har är att man kan ansluta en vattenslang. När alger blir uppblötta så lossar dom mycket lättare. Känslan när man gjort en bit är härlig och i går kväll blev vi klara med den nedre delen av terrassen på baksidan av huset. Terrassen är totalt drygt 120 kvm och utöver det så har vi en terrass utanför köket och en på framsidan. Väl investerade pengar kan jag säga.

Kärchers nya verktyg för terrasstvätt
Kärchers nya terrasstvätt testad

Snabbare med dubbla borstar

Den andra skillnaden på detta verktyg från andra är också att det är två stora borstar bredvid varandra som gör att den tar en mycket bredare yta. Det och så det faktum att man ansluter en vattenslang så att man har tillförsel av vatten hela tiden gör en enorm skillnad. Det fungerade väldigt bra. Så för dig med stora ytor rekommenderar jag verkligen detta! Jag är inte sponsrad på något sätt utan detta är en ren rekommendation utifrån vad jag tycker är bra. Vi känner oss supernöjda! Äntligen ett verktyg som verkligen gör den nytta den säger att den skall göra.

Känslan när man har gjort rent terrassen är underbar. Möbler som också har tvättats blir som nya och sedan är det bara att välkomna sommaren och känna att man har ett stort härligt extra rum på utsidan. Här tillbringar vi så mycket tid på vår, sommar och höst. Nu kan vi börja grilla. Jag tycker det är en särskilt härlig känsla när man fått ordning på utsidan.

Kärchers terrasstvätt med dubbla borstar

Nu skall bara allt torka i solen så kommer det bli så himla fint!

Kärcher terrasstvätt
Effektiv terrasstvätt med anslutet vatten

Vi känner oss otroligt nöjda. Dessutom så gick det på halva tiden ungefär. Vi brukar lägga två dagar på att göra rent. Nu tog det en kväll och en förmiddag! Vid lunch var vi klara. Så jag ger detta verktyg från Kärcher 5 av 5 möjliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.