Köra grus till köksträdgården och tapeter!


Vaknar upp till en helt underbar morgon och sommarväder på utsidan. Att det är fredag igen känns helt ljuvligt. Egentligen inget inplanerat i helgen, men vi har pratat om att köra grus! Så det kan vara den sysslan som vi kommer ägna oss åt. Vi får ser hur det blir.

Så här ser det ut en tidig morgon i min trädgård. Syrenbuddlejan har börjat växa upp men inte kommit så långt ännu och alla Allium har inte hunnit blomma än för allting är väldigt sent.

Tidig morgon i trädgården
Tidig morgon i trädgården

Köra grus till köksträdgården

Tanken är att vi skall fylla på med gårdsgrus i köksträdgården för att göra den ännu lite finare. Vi inser att det i så fall blir ett hårt jobb. Nu är vi inte direkt rädda för hårt jobb. Men kanske är det lite för fint väder för att göra något sådan. Vi får se vad vi bestämmer oss för. Sysselsättning har vi alla fall inte brist på.

Köra grus till min köksträdgård

Vi skall starta målning och spackling

Vi skall även starta i gång målning och spackling av både min walk-in-closet, matrummet och glasgången. Först måste vi köpa färg och spackel. Just i dag med detta underbara väder så kanske vi inte gör just detta i helgen. Men det är också ett jobb vi måste sätta igång. Vi gör som sagt allting själva. Tapeterna är beställda och kommer i dag eller i nästa vecka.

Tapet till min walk in closet
Tapet till min walk-in-closet

Trädgårdspyssel

Eftersom allting är lite efter i år i trädgården så blir det i vilket fall lite pyssel i trädgården. Jag har fortfarande inte hittat tillräckligt fina Hortensia på stam till två krukor på framsidan. Så det vill jag försöka fixa till helgen.. Jag kanske väljer vanliga hortensia i stället! Vi får se. Bara det blir utfyllt så det ser fint ut.

Hoppas er fredag börjar på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.