Lampa i syrenlila som blev ”pricken över i”


I helgen handlade vi lite roliga saker. Jag handlade jag en lampa i syrenlila som blev ”pricken över i” till min walk-in-closet. Gardinerna jag har i min klädkammare kommer från Designers Guild och har vackra handmålade blommor i rosa och lila. Lampan har en färg som är den minsta gemensamma nämnaren i gardinen och rummet. Just därför ville jag ha en liten lampa i antigen rosa eller lila. Jag hittade den mest underbara lampa i syrenlila kunde jag helt enkelt inte motstå den!

Lampa i syrenlila som blev "pricken över i"
Lampa i syrenlila som blev ”pricken över i”

Lampan blev precis så fin som jag tänkt mig

Lampan blev precis så fin som jag hade tänkt mig. Det är väl ingen överraskning att jag faller för allt som har vackra, och gärna kalla färger! Gardinerna som lampan skulle passa ihop med, har jag tidigare haft i mitt sommarhus. Som ni kan se har jag sytt på turkosa tofsar för att förstärka det turkosa intrycket. Jag så småningom sätta en tunn gardin bakom men jag har inte kommit dit ännu! Tanken med en tunn gardin är för att man inte skall kunna se rätt in. Nu har jag skog på denna sidan av huset så det är inte helt nödvändigt utan det är snarare känslan.

Syrenlila lampa

Lampor och belysning i superviktigt i ett hem. Att kunna tända små myslampor i rummen för att skapa den där härliga känslan. Jag älskar verkligen mitt hem, och min walk-in-closet är som ett rum i sig själv. Här sitter jag ofta i min rosa schäslong! Det viktiga med belysning är att ha ljuskällor på olika höjd och av olika slag. Lampor behövs av olika anledningar i ett hem. Städning är ett exempel varför man behöver olika slags lampor. Så att man kan se vad man gör men även för att skapa en fin och mysig miljö. Det är viktigt att inte ha för starka ljuskällor. Utan verkligen låta viss belysning få spela en roll som en statist, som adderar till helheten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.